POSTREAK

NATILLAK

Osagaiak
  • Esnea – 1 l
  • Maizena – 15 g
  • Arrautza-gorringoak – 6
  • Kanela – 1
  • Azukrea – 100 g
Prestaketa

Irakinarazi esnea kanelarekin. Bien bitartean, irabiatu 6 arrautza-gorringoak eta maizena, hagaxkak erabiliz (urtu maizena arrautzetan).

Ondoren, gehitu azukrea eta irabiatu guztia behar adina.

Esnea irakiten hasitakoan, kendu kanela, gehitu arrautzak, eta eragin su motelean, esnea loditu arte.

Anuncios

9 comentarios sobre “NATILLAK

  1. Oso interesgarria iruditu zait eta asko gustatu zait.
    Gorringoa banatzearen teknika ikasi dut.
    Asko ikasi dut modu naturalea egin dugulako, lehen erositako sobreekin egiten nuelako

    Me gusta

  2. Natillak gustatu zitzaizkidan asko nahiz eta beroan jan behar izan genuen baina oso ona zegoen. Arrautzatik gorringoa zelan ateratzen dan ikasi dut eta arrautzaren zuringoak arrautzaren proteinak dituela ere, eta gorringoa grasa dela. Ez nekien meregea zelan egiten zen ezta zer zen baina orain badakit arrautzaren zuringoarekin egiten dela. Errezeta jarraitu genuela pentsatzen dut, postre goxoa!

    Me gusta

  3. Ondo pasatu nuen natillak egiten. Erositakoak baino goxoagoak daude eta etxean egiteko asmoa dut. Errezeta jarraituz erreza da egiteko eta oso ondo geratzen da.

    Me gusta

  4. Oso errezeta errez eta goxoa iruditu zait, gainera oso arin egin ahal da. Errrezeta hau egiteko teknikarik ez dugu erabili. Errezetako pausu guztiak egin ditugula uste dut. Natillak egiten ikasi ostean ez ditut etxean egin, denbora ez dudalako izan. Baina denbora daukadanean egingo ditut. Itxura oso onaz irten zaigu eta natillataz aparte merengea ere egin genuen. Hori bai goxoa!

    Me gusta

  5. Egitean eta jatean guztatu zitzaidan.
    Teknikarik ez nuen ikasi.
    Pausos-pauso jarraitu genuen errezeta.
    Ez dut inoiz egin, baina banekien egiten.

    Me gusta

  6. Natillak eta merengea asko gusatatu zaikit. Natillen masa sengoagoa izatea gustatuko litzaidake, baina bestela oso ona zegoen. Horretaz gain, merengea egiten ikasi dut, ez nekien nola egiten zen eta egiteko oso erreza dela ikasi dut. Arraultzaren gorringoa zuringotik bereizten ikasi dut. Egunen batean etxean egingo dut, oso onak daudelako.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s