Sin categoría

NATILLAK

IMG_20151027_150145NATILAK

Osagaiak: 4 arrautza,4 goilarakada azukre,Kanela makila,Limoi azala,Kanela hautsa,700ml laktosa gabeko esnea.

Prozedura:

  • Esnea berotzen jarri kanela makila eta limoi azalarekin. Sua baxu jarri eta ondo zaindu esnea erre ez dadin. Beroa dagoenean sua itzaldu eta gorde.
  • Arrautzak eta azukrea  ondo nahastu ontzi batean. Esne beroa pixkanaka gehitu ondo nahastuz. Nahasketa guztia sutan jarri, su baxuan. Etengabe nahastu erre edo itsatsi ez dadin. Gizentzen doan heinean, espumatxoa kentzen joango zaio. Espumarik ez duen momentutik, bakoitzak nahi duen lodiera hartu arte jarraitu egosten. Kontuan izan hozten denean gehiago loditzen dela.
  • Nahi izanez gero, gaileta bat ere jar daiteke gainean.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s