Sin categoría

MOJOJOIAK

MOJOJOIAK TOMATEAREKIN

Osagaiak:– Kilogramo 1 muskuilu– Perrexil-sorta bat– Tipula 1- Piper gorria– Berakatz alea– Tomatea– Koilarakada bat piperrauts– Erramu hosto bat

Prozedura:

  1. Lehenengo mojojoiak garbitu eta lapiko handi batean 300 ml ur eta gatz pixka batekin jarri, mojojoiak egosteko.
  2. Ondoren ura kendu eta mojojoiak beste plater batean ipini..
  3. Tomate saltsa egin eta ondoren gordetako mojojiak saltsan jarri.
  4. Azkenik mojojoiak 5 minutu tomatearekim¡n egiten hutsi ete perexila botako diogu. ON EGIN!
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s