Sin categoría

BAINA PATATAK

BAINA-PATATAK 

OSAGAIAK:– Patatak,- Bainak,-Olioa- Gatza-Ura-Azenarioa

PROZEDURA:

Lehenengo, patatak zuritu, garbitu eta kraskatu. Ondoren azenarioa zuritu, garbitu eta zatitu. Gero bainak garbitu, alboko haria kendu eta zatitu. Ondoren ura berotu irakin arte. Gero bainak eta azenarioak uretara bota, olio eta gatz pixka batekin. 20 minutu eta gero patatak gehitu eta dena irabiatu noizbehinka beste ordu erdi bat inguru. Azkenik plateretara atera.ON EGIN !¡!¡! ( ( (

oharra: egun baten bainak prestatu genituen izozteko eta beste batean patata saltsa berdean egin genituen.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s