Sin categoría

4 DBH-3.menua: makarroiak, txokolatea txurruekin eta intxaursaltsa

IMG_20141124_141836MAKARROIAK

OSAGAIAK:-MAKARROIAK,OLIOA,TOMATEA, GAZTA, kipula, intxaur muskatua, piper beltza, gatza

PROZEDURA:

Lehenengo makarroiak ur irakinan jartzen dugu (10 minutu).Makarroiak egiten ari diren bitartean tomatea egin.Ez pasatu makarroiekin eta gero atera uretatik,ozten utzi eta tomatearekin dena nahastu eta  gainetik gazta birrindua bota . Ondoren jan dezakegu.

Tomatea egin:kipula moztu eta oliotan gorritu su estian, tomate naturalaintxaur muskatua, piper beltza eta gatza gehitu . 10minutu inguru eginda dago eta presta erabiltzeko.


TXOKOLATEA ETA TXURRUAK

IMG_20141201_142233IMG_20141201_140815 IMG_20141201_140924

OSAGAIAK: txokolatea egitekoa, esnea, azukrea, irina, ura, gatza

PROZEDURA: Lehen txokolatea egin. Esnea lapikoan jarri , berotzen denean txokolatea zatika  eta azukrea gehitu. Utzi egosten.

Bitartean txurruak egin. Ur katilu bat irakiten jarri gatzarekin, irakiten hasten denean katilu bat irina kolpean gehitu, nahastu arin. Txurruak egiteko tresnaren barruan sartu orea. Sartaginean olioa berotzen ipini eta bero dagoenean txurroak egiteko makina eta artazi batzuk erabiliz txurruak frigitu.


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s