Sin categoría

3DBH Flana


OSAGAIAK:- Litro 1 esne,- 200gr – 250gr azukre,- 6-8 arraultzaIMG_20140925_102915
– kanela eta limoi-azala

PROZEDURA:

 

KARAMELOA egiten : 100gr azukre ur  koilarakadarekin ontzi batean berotzen ipintzen da. Sutan jarri kolorea hartu arte. Kolore iluna hartzen hasten denean molde batera edo gehiagotara botatzen da, eta moldearen hormetan zabaldu egiten da karameloa kontu handiz.!!!!

FLANA: Esnea, azukrea eta arrautza irabiagailuarekin irabiatu. Karameloa duten moldeetan sartzen da aurreko nahasketa. Labeko erretiluan ura jartzen da eta flanontzia gainean jartzen da/dira. Erabili ditugun arrutzen oskolak tartekatzen dira txipristinak ez dezaten flana buzti.Laban sartzen da, urak ez du irakin behar, eta gainetik erre ez dadin zaindu behar da.  20 minutu igaro eta gero orratz bat sartzen da eta siku urtetzen bada eginda dagoenaren seinalea da.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s